05/02/2022 05/02/2022 Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι πραγματοποίησε χθες η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Κρήτη για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου του νησιού, κ. Ευγενίου, αλλά και της ευρείας σύσκεψης στην οποία συμμετείχε με εκπροσώπους της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων περιοχών του...
05 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2022 - 10:43

Κεραμέως: Σημαντική η συμβολή της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου στις σεισμόπληκτες περιοχές

Διαδώστε:
Κεραμέως: Σημαντική η συμβολή της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου στις σεισμόπληκτες περιοχές

Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι πραγματοποίησε χθες η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Κρήτη για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου του νησιού, κ. Ευγενίου, αλλά και της ευρείας σύσκεψης στην οποία συμμετείχε με εκπροσώπους της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων περιοχών του νησιού.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα στην οποία συζητήθηκε και η σημαντική συμβολή της Μητρόπολης στην αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών.

Πέραν των ενηλίκων, στο Αρκαλοχώρι η κυρία Κεραμέως είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σχολεία και να συνομιλήσει με μαθητές κυρίως για τους σεισμούς, αλλά όχι μόνο. Δείτε τι ανήρτησε η ίδια στο facebook στο τέλος της ημέρας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων