22/11/2021 22/11/2021 Ως στιγμή που ενώνει τον Ελληνισμό πέρα από τα σύνορα χαρακτήρισε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πατριαρχική, Αρχιεπισκοπική και Συνοδική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Η κ. Κεραμέως εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στη Θεία Λειτουργία καλωσορίζοντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ....
22 Νοεμβρίου, 2021 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 8:39

Κεραμέως: Στιγμή που ενώνει τον Ελληνισμό πέρα από τα σύνορα

Διαδώστε:
Κεραμέως: Στιγμή που ενώνει τον Ελληνισμό πέρα από τα σύνορα

Ως στιγμή που ενώνει τον Ελληνισμό πέρα από τα σύνορα χαρακτήρισε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πατριαρχική, Αρχιεπισκοπική και Συνοδική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στη Θεία Λειτουργία καλωσορίζοντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Αθήνα, με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ανάρρησή του στον Πατριαρχικό Θρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πατριαρχική-Αρχιεπισκοπική και Συνοδική Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων