27/09/2019 27/09/2019 Μια συγκλονιστική καταγγελία κατατέθηκε στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Σύμφωνα με τον δικηγόρου Χαμίντ Σαμπί, ο οποίος παρουσίασε πορίσματα δικαστηρίου, το Πεκίνο εξακολουθεί να εμπορεύεται τα όργανα Χριστιανών, παρά το ότι επισήμως έχει ανακοινώσει ότι αυτή η διαδικασία έχει σταματήσει από το 2015 Μιλώντας στην έδρα του Συμβουλίου στη Γενεύη, ο δικηγόρος Χαμίντ Σαμπί...
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 9:21

Κίνα: Εμπόριο με τα όργανα Χριστιανών

Διαδώστε:
Κίνα: Εμπόριο με τα όργανα Χριστιανών

Μια συγκλονιστική καταγγελία κατατέθηκε στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Σύμφωνα με τον δικηγόρου Χαμίντ Σαμπί, ο οποίος παρουσίασε πορίσματα δικαστηρίου, το Πεκίνο εξακολουθεί να εμπορεύεται τα όργανα Χριστιανών, παρά το ότι επισήμως έχει ανακοινώσει ότι αυτή η διαδικασία έχει σταματήσει από το 2015
Μιλώντας στην έδρα του Συμβουλίου στη Γενεύη, ο δικηγόρος Χαμίντ Σαμπί δήλωσε ότι υπάρχουν σαφείς αποδείξεις ότι η Κίνα εξάγει όργανα, “δολοφονώντας κρατουμένους κατά παραγγελία”

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο τζίρος από την μεταμόσχευση οργάνων στην Κίνα ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια ετησίως.

Ορισμένες χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, το Ισραήλ και η Ταϊβάν, έχουν ήδη θεσπίσει περιορισμούς για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κίνα για χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης οργάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων