03/04/2023 03/04/2023 Νέα ποσότητα με 50 περίπου κιλά ψάρια παρέδωσε σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 το Λιμενικό Τμήμα της Παλαιάς Επιδαύρου στο Γηροκομείο Ναυπλίου, για να διατεθούν στους ηλικιωμένους τροφίμους του ιδρύματος. Τα ψάρια προέρχονται από κατάσχεση που έγινε την Κυριακή ύστερα από έλεγχο για παράνομη αλιεία που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου...
03 Απριλίου, 2023 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 21:15

Κίνηση αλληλεγγύης από το Λιμενικό τμήμα Επιδαύρου στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Διαδώστε:
Κίνηση αλληλεγγύης από το Λιμενικό τμήμα Επιδαύρου στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Νέα ποσότητα με 50 περίπου κιλά ψάρια παρέδωσε σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 το Λιμενικό Τμήμα της Παλαιάς Επιδαύρου στο Γηροκομείο Ναυπλίου, για να διατεθούν στους ηλικιωμένους τροφίμους του ιδρύματος.

Τα ψάρια προέρχονται από κατάσχεση που έγινε την Κυριακή ύστερα από έλεγχο για παράνομη αλιεία που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου και κατασχέθηκε η ποσότητα των ψαριών ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο στον αλιέα για παράνομη αλιεία.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρίας Κ. Ράδου Χρήστος Ζέρβας, ευχαρίστησε τα στελέχη του λιμενικού για την πρωτοβουλία τους.

ΝΑ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων