02/10/2021 02/10/2021 Εξιχνιάστηκε χθες, 1η Οκτωβρίου, η μόλις μιας ημέρας υπόθεση κλοπής εκκλησιαστικών ειδών από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην παραλία του Τελωνείου.   Όλα ξεκίνησαν όταν ιερόσυλος διέρρηξε την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στην Κίσαμο, με τους κατοίκους, αλλά και τον εφημέριο του ναού, π. Εμμανούλ (παπά Μανώλη για τους χωριανούς) Μπαργωτάκη να καταγγέλλουν την...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 17:19

Κίσαμος: Συνελήφθη ο ιερόσυλος που έκλεψε εκκλησία

Διαδώστε:
Κίσαμος: Συνελήφθη ο ιερόσυλος που έκλεψε εκκλησία

Εξιχνιάστηκε χθες, 1η Οκτωβρίου, η μόλις μιας ημέρας υπόθεση κλοπής εκκλησιαστικών ειδών από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην παραλία του Τελωνείου.  

Όλα ξεκίνησαν όταν ιερόσυλος διέρρηξε την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στην Κίσαμο, με τους κατοίκους, αλλά και τον εφημέριο του ναού, π. Εμμανούλ (παπά Μανώλη για τους χωριανούς) Μπαργωτάκη να καταγγέλλουν την κλοπή μόλις το αντελήφθησαν.

Την υπόθεση ανέλαβαν οι άνδρες του Α.Τ Κισάμου, οι οποίοι πήραν και αποτυπώματα από τον χώρο.

Το εκκλησάκι που βρίσκεται στον πολυσύχναστο παράλληλο δρόμο του παλιού τελωνείου, είναι πάντα ανοικτό, επισκέψιμο και από τους τουρίστες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης είναι αλλοδαπός και κατηγορείται επίσης για απόπειρα κλοπής σε οικία.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν χθες (01.10.2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, ακόμη μια υπόθεση κλοπής σε Ιερό Ναό και μια απόπειρα κλοπής σε οικία για τις οποίες κατηγορείται αλλοδαπός που συνελήφθη για κλοπή χθες (01.10.2021) στην Κίσσαμο.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες (01.10.2021) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου για κλοπή οικίας, είχε προβεί στη διάπραξη ακόμα μιας κλοπής σε Ιερό Ναό νυχτερινές ώρες της ίδιας ημέρας, αφαιρώντας εκκλησιαστικά είδη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Εξ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων