22/07/2020 22/07/2020 Δεν θα είναι επισκέψιμο για διάστημα λίγων ημερών το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού προξενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την προσεχή Παρασκευή, 24 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 27 του μηνός, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προσευχή μουσουλμάνων...
22 Ιουλίου, 2020 - 13:18

Κλείνει την Παρασκευή το σπίτι του Κεμάλ

Διαδώστε:
Κλείνει την Παρασκευή το σπίτι του Κεμάλ

Δεν θα είναι επισκέψιμο για διάστημα λίγων ημερών το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού προξενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την προσεχή Παρασκευή, 24 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 27 του μηνός, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προσευχή μουσουλμάνων στην Αγία Σοφία, μετά την απόφαση Ερντογάν να τη μετατρέψει σε τέμενος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων