10/07/2019 10/07/2019 Εντείνοντας τις διώξεις της απέναντι στο Χριστιανικό Πληθυσμό της χώρας, η κυβέρνηση της Ερυθραίας αποφάσισε να κλείσει όλες τις δομές της Εκκλησίας αναφορικά με την παιδεία και την υγεία και να περιορίσει το έργο της μόνο στους ναούς. Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα Ιουνίου ο στρατός της βορειοανατολικής αυτής αφρικανικής χώρας κατέλαβε και έκλεισε...
10 Ιουλίου, 2019 - 9:57

Κλείνουν τα χριστιανικά νοσοκομεία στην Ερυθραία

Διαδώστε:
Κλείνουν τα χριστιανικά νοσοκομεία στην Ερυθραία

Εντείνοντας τις διώξεις της απέναντι στο Χριστιανικό Πληθυσμό της χώρας, η κυβέρνηση της Ερυθραίας αποφάσισε να κλείσει όλες τις δομές της Εκκλησίας αναφορικά με την παιδεία και την υγεία και να περιορίσει το έργο της μόνο στους ναούς.
Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα Ιουνίου ο στρατός της βορειοανατολικής αυτής αφρικανικής χώρας κατέλαβε και έκλεισε 21 Χριστιανικά νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις, πετώντας κυριολεκτικά στο δρόμο τους ασθενείς.
Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι λαμβάνουν θεραπεία κάθε χρόνο σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης που διευθύνει η Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων