11/01/2022 11/01/2022 Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, λόγω έντονων, επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και των συχνών διακοπών ρεύματος, αποφάσισε ο δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός. Τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 17:59

Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία στο δήμο Νοτίου Πηλίου

Διαδώστε:
Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία στο δήμο Νοτίου Πηλίου

Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, λόγω έντονων, επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και των συχνών διακοπών ρεύματος, αποφάσισε ο δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός.

Τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων