16/02/2020 16/02/2020 Ο Ζιουγκάνοφ μίλησε για τις αρχές του κομμουνισμού οι οποίες περιέχονται στο Ευαγγέλιο. Συγκεκριμένα, “οι σοβιετικές αξίες συνέχισαν τις καλύτερες παραδόσεις του ρωσικού λαού και οι βασικές διδαχές του ηθικού κώδικα του χτίστη του κομμουνισμού περιέχονται στο Κήρυγμα του Χριστού”, δήλωσε ο αρχηγός του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας Γκέννάντι Ζιουγκάνοφ σχολιάζοντας την δήλωση της Ναταλίας Πολόνσκαγια,...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 12:34

Κοινά χριστιανισμού-κομμουνισμού, “βλέπει” ο Ζιουγκάνοφ

Διαδώστε:
Κοινά χριστιανισμού-κομμουνισμού, “βλέπει” ο Ζιουγκάνοφ

Ο Ζιουγκάνοφ μίλησε για τις αρχές του κομμουνισμού οι οποίες περιέχονται στο Ευαγγέλιο. Συγκεκριμένα, “οι σοβιετικές αξίες συνέχισαν τις καλύτερες παραδόσεις του ρωσικού λαού και οι βασικές διδαχές του ηθικού κώδικα του χτίστη του κομμουνισμού περιέχονται στο Κήρυγμα του Χριστού”, δήλωσε ο αρχηγός του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας Γκέννάντι Ζιουγκάνοφ σχολιάζοντας την δήλωση της Ναταλίας Πολόνσκαγια, βουλευτού του κόμματος «Ενιαία Ρωσία», ότι ή καταστροφή των παραδοσιακών αξιών του ρωσικού λαού έγινε το 1917.
“Αν η Πολόνσκαγια είναι χριστιανή, ας διαβάσει προσεκτικά το Κήρυγμα του Ιησού (Ματθ. 5 — 7) και την επιστολή του Αποστόλου Παύλου στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα σήμερα, όταν εορτάζουμε την Υπαπαντή του Κυρίου ημών. Θα δει ότι οι βασικές διδαχές του ηθικού κώδικα του χτίστη του κομμουνισμού εμπεριέχονται στο Κήρυγμα. Μία προς μία… Οι σοβιετικές αξίες συνέχισαν τις καλύτερες αξίες του ρωσικού λαού, το δίκαιο, την αίσθηση της ενότητας και του σεβασμού στους μεγαλύτερους”, τόνισε ο Ζιουγκάνοφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων