28/08/2021 28/08/2021 ΤΟΚΙΟ – “Ασημένιος στην κορίνα μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα και τεράστια υπερπροσπάθεια. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να σηκώσω τήν Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό, αν και υπερέβαλα τον εαυτό μού” αναφέρει ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, την οικογένειά μου πού είναι συνεχώς...
28 Αυγούστου, 2021 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2021 - 20:16

Κωνσταντινίδης: Ευχαρίστησε τον Θεό και τη γυναίκα του

Διαδώστε:
Κωνσταντινίδης: Ευχαρίστησε τον Θεό και τη γυναίκα του

ΤΟΚΙΟ – “Ασημένιος στην κορίνα μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα και τεράστια υπερπροσπάθεια. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να σηκώσω τήν Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό, αν και υπερέβαλα τον εαυτό μού” αναφέρει ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, την οικογένειά μου πού είναι συνεχώς δίπλα μου, τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα μού. Το μετάλλιο αυτό είναι αφιερωμένο στην γυναίκα μου πού άφησε την δουλειά τής μετά από σχεδόν 15 έτη προϋπηρεσίας για να βρίσκεται δίπλα μου και να με βοηθάει στης προπονήσεις μού, χωρίς αυτήν δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Την ευχαριστώ, την αγαπώ πολύ και πραγματικά θα ήθελα να είναι εδώ, να μοιραστούμε μαζί αυτές τις μοναδικές στιγμές”.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων