14/11/2022 14/11/2022 Στην Ελλάδα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για την Ελληνίδα που περιλαμβάνεται στη λίστα που έδωσαν οι τουρκικές αρχές με τους τραυματίες από τη χθεσινή έκρηξη στη λεωφόρο Ιστικλάλ. Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας τραυματισθεί από τζάμια που...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 19:38

Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη

Διαδώστε:
Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη

Στην Ελλάδα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για την Ελληνίδα που περιλαμβάνεται στη λίστα που έδωσαν οι τουρκικές αρχές με τους τραυματίες από τη χθεσινή έκρηξη στη λεωφόρο Ιστικλάλ.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας τραυματισθεί από τζάμια που έσπασαν από το ωστικό κύμα της έκρηξης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η γυναίκα φέρει ελαφρύ τραύμα στον αστράγαλο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ακολουθεί: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των τουρκικών αρχών, μεταξύ των τραυματιών από την χθεσινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, είναι Ελληνίδα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή.

Μιλώντας στο LIVE NEWS η μητέρα της κοπέλας είπε: «Το παιδί μου είναι στο νοσοκομείο με θραύσμα στο πόδι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι καλά, απλά τώρα μου είπε ο πρόξενος ότι το θραύσμα είναι μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί και στην Τουρκία δεν ξέρω αν οι γιατροί είναι καλοί.» Είχε πάει ταξίδι και στα 6 μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Είναι σοκαρισμένη. Μου είπε ‘μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμέναν».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων