12/01/2021 12/01/2021 Την Αγιοβασιλόπιτα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ευλόγησε, χθες, ο Διευθυντής του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων, Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Κουράκλης, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας, καθώς και των στελεχών που υπηρετούν στο Υπουργείο. Λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η έξαρση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19”, η εκδήλωση τελέστηκε βάσει...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 11:02

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Την Αγιοβασιλόπιτα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ευλόγησε, χθες, ο Διευθυντής του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων, Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Κουράκλης, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας, καθώς και των στελεχών που υπηρετούν στο Υπουργείο.

Λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η έξαρση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19”, η εκδήλωση τελέστηκε βάσει των αυστηρών μέτρων προστασίας και περιορισμού συγκεντρώσεως ατόμων, όπως ορίζουν οι αρμόδιες Αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων