18/01/2023 18/01/2023 Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του...
18 Ιανουαρίου, 2023 - 21:10

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΓΕΑ

Διαδώστε:
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΓΕΑ

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, η Ηγεσία και το Προσωπικό του Επιτελείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων