30/01/2022 30/01/2022 Σε μια λιτή τελετή στην αίθουσα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, παρόντων της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, των Αντιπεριφερειαρχών, των μελών της Περιφερειακής Αρχής και στελεχών της Περιφέρειας. Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές με...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2022 - 20:28

Κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε μια λιτή τελετή στην αίθουσα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, παρόντων της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, των Αντιπεριφερειαρχών, των μελών της Περιφερειακής Αρχής και στελεχών της Περιφέρειας.

Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές με τον Περιφερειάρχη και όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και καρποφόρα και τόνισε ότι το πνεύμα συνεργασίας και ενότητας πάντοτε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το καλό όλης της κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων