25/06/2019 25/06/2019 Εξαιρετική ευλογία για την Ι. Μητρόπολή Κορίνθου και για όλους τους ευλαβείς προσκυνητές των εορταστικών Εκκλησιαστικών Εκδηλώσεων των «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» αποτελεί η έλευση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους. Η επίσημη Υποδοχή της Αγίας Ζώνης θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, ώρα 19:30, στα Προπύλαια του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αποστόλου...
25 Ιουνίου, 2019 - 18:01

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε λίγη ώρα (7.30 μ.μ.) η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Ζώνης

Διαδώστε:
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε λίγη ώρα (7.30 μ.μ.) η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Ζώνης

Εξαιρετική ευλογία για την Ι. Μητρόπολή Κορίνθου και για όλους τους ευλαβείς προσκυνητές των εορταστικών Εκκλησιαστικών Εκδηλώσεων των «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» αποτελεί η έλευση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους.

Η επίσημη Υποδοχή της Αγίας Ζώνης θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, ώρα 19:30, στα Προπύλαια του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και σύσσωμου του Κλήρου και του Λαού της Ι. Μητροπόλεως.

Την Αγία Ζώνη θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ.

Αμέσως μετά την Υποδοχή, θα ακολουθήσει δέηση και θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην οποία θα ψαλλεί η Ι. Ακολουθία της Τιμίας Ζώνης. Στην Ι. Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων