15/11/2021 15/11/2021 Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και υπό την Προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, η 35η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ της Ι. Μητροπόλεώς με ομιλητή τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως και Ηγούμενο της Ι. Μονής «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ», και θέμα: «Η...
15 Νοεμβρίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2021 - 15:54

Κόρινθος: Την Πέμπτη η 35η Ιερατική Σύναξη

Διαδώστε:
Κόρινθος: Την Πέμπτη η 35η Ιερατική Σύναξη

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και υπό την Προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, η 35η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ της Ι. Μητροπόλεώς με ομιλητή τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως και Ηγούμενο της Ι. Μονής «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ», και θέμα: «Η ενανθρώπιση του Χριστού ως Μυστήριο φιλανθρωπίας και αγάπης».

Το Ιερατικό Συνέδριο, εκτός από διδαχή, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων του Σεβ. Ποιμενάρχου με τους Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως, για την ποικίλη δράση και την εξ αυτής ωφέλεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, αποτελεί και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για αναφορά σε θέματα Πνευματικής, Ποιμαντικής και Διοικητικής φύσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων