21/04/2023 21/04/2023 Άγνωστοι βεβήλωσαν δεκάδες τάφους στο κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορίνθου Σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν συγγενείς νεκρών που επισκέφθηκαν το κοιμητήριο Εξαμιλίων του Δήμου Κορινθίων την Πέμπτη 20 Απριλίου. Οι ίδιοι αντίκρισαν δεκάδες τάφους, βεβηλωμένους, οι οποίοι είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές. Άμεσα κάλεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, για να ενημερώσουν για το περιστατικό. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ομάδα...
21 Απριλίου, 2023 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023 - 10:59

Κόρινθος: Βεβήλωσαν πάνω από 100 τάφους σε κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κόρινθος: Βεβήλωσαν πάνω από 100 τάφους σε κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγνωστοι βεβήλωσαν δεκάδες τάφους στο κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορίνθου

Σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν συγγενείς νεκρών που επισκέφθηκαν το κοιμητήριο Εξαμιλίων του Δήμου Κορινθίων την Πέμπτη 20 Απριλίου. Οι ίδιοι αντίκρισαν δεκάδες τάφους, βεβηλωμένους, οι οποίοι είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Άμεσα κάλεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, για να ενημερώσουν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ομάδα 12 ατόμων εισήλθε μετά τις 6 το απόγευμα στο νεκροταφείο και με βαριοπούλες έσπασαν δεκάδες τάφους. Στο νεκροταφείο υπάρχει περιπολία από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ωστόσο, η βάρδια τους ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα, κάτι που όπως φαίνεται, ήταν γνωστό στους βέβηλους.

O Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε στο κοιμητήριο Εξαμιλίων και είδε από κοντά τις τραγικές εικόνες και τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν άγνωστοι, σπάζοντας τα μάρμαρά και βεβήλωσαν 100 τάφους.

Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων