06/05/2023 06/05/2023 Επιμνημόσυνη Δέηση στη Βουρρίνα, στη μνήμη των πατριωτών που απαγχονίσθηκαν στην πόλη της Κω από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής θα τελεσθεί αύριο Κυριακή στις 13.30. H επιμνημόσυνη δέηση γίνεται με μέριμνα του Δήμου Κω, των Εθνοφυλάκων Κω, και της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου και θα ψαλλεί πλησίον της Ιεράς Μονής Οσίας Μελούς, στο Ηρώο...
06 Μαΐου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 21:04

Κως: Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των πατριωτών που απαγχονίσθηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής

Διαδώστε:
Κως: Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των πατριωτών που απαγχονίσθηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής

Επιμνημόσυνη Δέηση στη Βουρρίνα, στη μνήμη των πατριωτών που απαγχονίσθηκαν στην πόλη της Κω από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής θα τελεσθεί αύριο Κυριακή στις 13.30.

H επιμνημόσυνη δέηση γίνεται με μέριμνα του Δήμου Κω, των Εθνοφυλάκων Κω, και της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου και θα ψαλλεί πλησίον της Ιεράς Μονής Οσίας Μελούς, στο Ηρώο που έχει τοποθετηθεί στο σημείο της σύλληψης, για τους Κώους πατριώτες Θεόκριτο Β. Κώστογλου, Ανεζούλα Γ. Πατάκου-Τρουμούχη και Σταματία Θ. Περή που απαγχονίσθηκαν στις 16 Απριλίου 1945 από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων