10/11/2019 10/11/2019 Μικρό αποδείχθηκε το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, για να χωρέσει όσους προσήλθαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμος Λαμιέων και η Ενωμένη Ρωμιοσύνη Λαμίας για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το κοινό παρακολούθησε τους κεντρικούς ομιλητές που είχαν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά, εν ζωή...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 22:34

Κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας για τον Άγιο Πορφύριο

Διαδώστε:
Κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας για τον Άγιο Πορφύριο

Μικρό αποδείχθηκε το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, για να χωρέσει όσους προσήλθαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμος Λαμιέων και η Ενωμένη Ρωμιοσύνη Λαμίας για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το κοινό παρακολούθησε τους κεντρικούς ομιλητές που είχαν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά, εν ζωή τον Άγιο Πορφύριο, όπως ο Πρωτοπρεσβύτερος και Ιατρός Χριστόδουλος Χατζηθανάσης, αλλά και η Διεθνούς Φήμης Ψαλμωδός Νεκταρία Καραντζή, που απέδωσε θαυμάσια ψαλμούς στη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: LAMIAFM1

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων