07/11/2019 07/11/2019 Μεγάλη είναι και φέτος η προσέλευση πιστών στον Πανορμίτη της Σύμης, όπου, βοηθούντος του καλού καιρού, χιλιάδες πιστών προσέρχονται ήδη από την περασμένη εβδομάδα για να προσευχηθούν και να ανάψουν ένα κεράκι στην χάρη του. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Η προσέλευση των προσκυνητών αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, ανήμερα της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Όπως κάθε...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 16:25

ΣΥΜΗ – ΣΗΜΕΡΑ: Κοσμοσυρροή και λαχτάρα για τον Πανορμίτη

Διαδώστε:
ΣΥΜΗ – ΣΗΜΕΡΑ: Κοσμοσυρροή και λαχτάρα για τον Πανορμίτη

Μεγάλη είναι και φέτος η προσέλευση πιστών στον Πανορμίτη της Σύμης, όπου, βοηθούντος του καλού καιρού, χιλιάδες πιστών προσέρχονται ήδη από την περασμένη εβδομάδα για να προσευχηθούν και να ανάψουν ένα κεράκι στην χάρη του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Η προσέλευση των προσκυνητών αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, ανήμερα της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή από τον Μητροπολίτη Σύμης Χρυσόστομο, και, εν συνεχεία, θα γίνει η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με συμμετοχή των τοπικών αρχών και των προσκυνητών. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γεύμα προς τους πιστούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: “ΡΟΔΙΑΚΗ” ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ / ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων