19/12/2023 19/12/2023 “Η Αρκαδία μας θρηνεί”, τονίζει στο μήνυμά του για την εκδημία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου ο Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης. “Ο μακαριστός Μητροπολίτης Αλέξανδρος ήταν ένας φωτισμένος ιεράρχης και κυρίως ένας άνθρωπος των έργων” επισημαίνει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής  δικτύωσης και προσθέτει:...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2023 - 10:53

Κώστας Βλάσης: Η Αρκαδία μας θρηνεί για τον φωτισμένο της Ιεράρχη

Διαδώστε:
Κώστας Βλάσης: Η Αρκαδία μας θρηνεί για τον φωτισμένο της Ιεράρχη

“Η Αρκαδία μας θρηνεί”, τονίζει στο μήνυμά του για την εκδημία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου ο Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.

“Ο μακαριστός Μητροπολίτης Αλέξανδρος ήταν ένας φωτισμένος ιεράρχης και κυρίως ένας άνθρωπος των έργων” επισημαίνει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής  δικτύωσης και προσθέτει: ” Πέρα, όμως, και πάνω απ´ όλα ο μακαριστός Μητροπολίτης Αλέξανδρος ήταν δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα στο ποίμνιό του που το στήριζε με έργα, αλλά και με το φωτισμένο του κήρυγμα. Οι γηραιότεροι, αλλά και τα παιδιά, αποτελούσαν πάντα προτεραιότητά του, γι αυτό και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα όπως η κατασκευή του παιδικού σταθμού της Μητρόπολης, η ανέγερση του γηροκομείου Λεωνιδίου και η αναβάθμιση του Δεκάζειου γηροκομείου Τρίπολης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων