14/05/2019 14/05/2019 Με διακοπή της υδροδότησης και άλλων παροχών και κατάσχεση της γης τους, απειλούν οι αρχές στην Ινδία, του Χριστιανούς, αν δεν ασπαστούν τον Ινδουισμό. Δεκάδες χριστιανικές οικογένειες στα ανατολικά της χώρας, εκτός από τους διωγμούς και τους προπηλακισμούς που δέχονται, κινδυνεύουν πλέον να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερόι και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ δεν αποκλείεται...
14 Μαΐου, 2019 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2019 - 9:44

Πακιστάν: Κόβουν το νερό και κατάσχουν τη γη των Χριστιανών

Διαδώστε:
Πακιστάν: Κόβουν το νερό και κατάσχουν τη γη των Χριστιανών

Με διακοπή της υδροδότησης και άλλων παροχών και κατάσχεση της γης τους, απειλούν οι αρχές στην Ινδία, του Χριστιανούς, αν δεν ασπαστούν τον Ινδουισμό.
Δεκάδες χριστιανικές οικογένειες στα ανατολικά της χώρας, εκτός από τους διωγμούς και τους προπηλακισμούς που δέχονται, κινδυνεύουν πλέον να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερόι και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ δεν αποκλείεται να χάσουν τα σπίτια τους και τις εκτάσεις που καλλιεργούν. Επίσης, σε αρκετές περιπτώσεις δεν δέχονται τα παιδιά στα σχολεία.

Επίσης, ο τοπικές αρχές απειλούν να φυλακίσουν Ιερείς αν συνεχίσουν να λειτουργούν.
“Η χριστιανική κοινότητα στη γύρω περιοχή ζει με τον τρόμο” δηλώνει ένα μέλος της Χριστιανικής Κοινότητας και προσθέτει: “Οι ζωές μας βρίσκονται στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να μας δουν καταστρεφόμαστε αν δεν εγκαταλείψουμε την πίστη μας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων