27/08/2023 27/08/2023 Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν αρκετοί προσκυνητές να εκπληρώνουν το τάμα τους βαδίζοντας από την πόλη των Χανίων αλλά και άλλες περιοχές με προορισμό το εξωκλήσι του Αγίου Φανουρίου παράπλευρα της νέας εθνικής οδού και στο μέσον των πόλεων Χανίων και Ρεθύμνου. Οι προσκυνητές εκκινούν από τα Χανιά ή διάφορα χωριά των Χανίων,...
27 Αυγούστου, 2023 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2023 - 12:38

Κρήτη: Πλήθος πιστών και φέτος στο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου

Διαδώστε:
Κρήτη: Πλήθος πιστών και φέτος στο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν αρκετοί προσκυνητές να εκπληρώνουν το τάμα τους βαδίζοντας από την πόλη των Χανίων αλλά και άλλες περιοχές με προορισμό το εξωκλήσι του Αγίου Φανουρίου παράπλευρα της νέας εθνικής οδού και στο μέσον των πόλεων Χανίων και Ρεθύμνου.

Οι προσκυνητές εκκινούν από τα Χανιά ή διάφορα χωριά των Χανίων, περπατούν στην άκρη της Εθνικής οδού μέχρι το εκκλησάκι για τον Εσπερινό, παραμονή του Αγίου Φανουρίου. Κάποιοι πηγαίνουν για πρώτη φορά, για κάποιος άλλους είναι ένα τάμα που κάνουν κάθε χρόνο!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο οι πεζοπόροι – προσκυνητές όσο και οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας της αυξημένης κίνησης.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων