23/02/2020 23/02/2020 Αναστάτωση, σήμερα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας που ένιωσε ο Αρχιεπίσκος Κρήτης Ειρηναίος, κατά τη διάρκεια της Συνοδικής Θείας Λειτουργίας για τα 45 χρόνια Αρχιερατικής διακονίας του. Στον Αρχιεπίσκοπο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Ιερό, ενώ περπατώντας βγήκε από τον Ναό. Αν και είχε σπεύσει ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2020 - 17:30

Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Αναστάτωση, σήμερα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας που ένιωσε ο Αρχιεπίσκος Κρήτης Ειρηναίος, κατά τη διάρκεια της Συνοδικής Θείας Λειτουργίας για τα 45 χρόνια Αρχιερατικής διακονίας του.

Στον Αρχιεπίσκοπο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Ιερό, ενώ περπατώντας βγήκε από τον Ναό. Αν και είχε σπεύσει ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο Αρχιεπίσκοπος μπήκε στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΕΣ: cretalive.gr / neakriti.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων