05/07/2023 06/07/2023 Το εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου στη ΣΕΒΑΘ Ξάνθης βεβήλωσαν για ακόμη μία φορά ιερόσυλοι. Συγκεκριμένα, άγνωστοι προφανώς αναζητώντας χρήματα προκάλεσαν ζημιές στον ιερό χώρο σπάζοντας το τζάμι και ξηλώνοντας το παγκάρι του ναού. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το γραφικό αυτό παρεκκλήσι έπεσε «θύμα» ληστών. Και κατά το παρελθόν οι άγνωστοι βέβηλοι είχαν...
05 Ιουλίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 1:06

Ξάνθη: Ιερόσυλοι βεβήλωσαν το εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
Ξάνθη: Ιερόσυλοι βεβήλωσαν το εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου

Το εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου στη ΣΕΒΑΘ Ξάνθης βεβήλωσαν για ακόμη μία φορά ιερόσυλοι.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι προφανώς αναζητώντας χρήματα προκάλεσαν ζημιές στον ιερό χώρο σπάζοντας το τζάμι και ξηλώνοντας το παγκάρι του ναού. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το γραφικό αυτό παρεκκλήσι έπεσε «θύμα» ληστών. Και κατά το παρελθόν οι άγνωστοι βέβηλοι είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν τον ναό προκαλώντας, μάλιστα, μεγάλες φθορές. Για τις επιδρομές των βανδάλων ενημερώνονται οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ωστόσο δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν οι δράστες.

 Με πληροφορίες από το XanthiNews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων