28/05/2023 28/05/2023 Εκατοντάδες οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν μέσα στην Αγία Σοφία και πανηγύρισαν τη νίκη του στις εκλογές της Τουρκίας Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν νίκησε τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Τουρκίας και οι οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς...
28 Μαΐου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2023 - 22:06

Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν πανηγυρίζουν μέσα στην Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν πανηγυρίζουν μέσα στην Αγία Σοφία

Εκατοντάδες οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν μέσα στην Αγία Σοφία και πανηγύρισαν τη νίκη του στις εκλογές της Τουρκίας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν νίκησε τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Τουρκίας και οι οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς μέσα στην Αγία Σοφία κάνει τον γύρο του κόσμου, με το ιστορικό μνημείο να φαίνεται πως εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά από το σουλτάνο και το στρατόπεδό του.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων