06/06/2022 06/06/2022 Με σκοπό να μεγαλώσει η οικογένεια των εθελοντών της «Διακονίας» αλλά και να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους συνανθρώπους μας να διοχετεύσουν την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο μέσα από ένα ασφαλές και οργανωμένο πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί η θεωρητική εκπαίδευση νέων εθελοντών από τη Τρίτη 14 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Σύμφωνα με...
06 Ιουνίου, 2022 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 17:24

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκπαίδευση Νέων Εθελοντών στη “Διακονία”

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκπαίδευση Νέων Εθελοντών στη “Διακονία”

Με σκοπό να μεγαλώσει η οικογένεια των εθελοντών της «Διακονίας» αλλά και να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους συνανθρώπους μας να διοχετεύσουν την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο μέσα από ένα ασφαλές και οργανωμένο πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί η θεωρητική εκπαίδευση νέων εθελοντών από τη Τρίτη 14 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της «Διακονίας», οι δύσκολες στιγμές που διανύουμε, φανερώνουν πόσο σημαντική είναι η καθημερινή βοήθεια στον συνάνθρωπο. Η ανάγκη αυτή φαίνεται και από τους γεμάτους θαλάμους των νοσοκομείων, με μικρούς και μεγάλους ασθενείς που δεν έχουν κανέναν άνθρωπο να τους συμπαρασταθεί.

Δυστυχώς το ζήτημα με τα κακοποιημένα ή εγκαταλειμμένα παιδιά συνεχώς και γιγαντώνεται. Το ίδιο αποτυπώνεται με δραματικό τρόπο και από το γεγονός ότι μέσα στο μήνα Μάιο η «Διακονία» κλήθηκε από τα Νοσοκομεία Παίδων να σταθεί στο πλευρό και να υποστηρίξει 93 παιδικές ψυχές που βιώνουν καθημερινά την αίσθηση της μοναξιάς και του πόνου.

Θέματα όπως η συναισθηματική εμπλοκή, η διαχείριση του θυμού, η προσέγγιση κακοποιημένων παιδιών κλπ θα παρουσιαστούν από εθελοντές επιστήμονες συνεργάτες. Η πλειονότητα των εισηγήσεων θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας των συμμετεχόντων.

Κάλεσε τώρα και εσύ στο 210 7252706 ή 210 7752706 για να συμμετέχεις!!

Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527, Αθήνα

website:   http://www.diaconia.gr

Facebook: Εθελοντικη Διακονια Ασθενων

Instagram: ethelontiki_diaconia_asthenon

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων