11/02/2019 11/02/2019 Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκίνησε με το ενδιαφέρον όλων στραμμένο στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο υπουργείο Παιδείας . Έτσι αύριο ο Υπουργός παιδείας θα συναντηθεί με την Ειδική Επιτροπή της  Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 23:14

Ξεκινούν αύριο οι κρίσιμες συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Ξεκινούν αύριο οι κρίσιμες συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκίνησε με το ενδιαφέρον όλων στραμμένο στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο υπουργείο Παιδείας . Έτσι αύριο ο Υπουργός παιδείας θα συναντηθεί με την Ειδική Επιτροπή της  Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για τις σχετικές συναντήσεις αναφέρει:

Συναντήσεις του Υπουργού Κώστα Γαβρόγλου με αντιπροσωπείες της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Συνάντηση με την Ειδική Επιτροπή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έχει αύριο, Τρίτη στις 12 Φεβρουαρίου, στις 11:30 στο Υπουργείο, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, σχετικά με το πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στην Πολιτεία και την Εκκλησία της Ελλάδος.

Για το ίδιο θέμα θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 11:30.

Είναι γεγονός ότι οι συναντήσεις αυτές θα δείξουν ποια τελικά είναι η διάθεση της κυβέρνησης για την προωθούμενη συμφωνία.

Οι πιέσεις από όλες τις πλευρές είναι μεγάλες και οι απώλειες που μπορεί να επιφέρουν εξίσου μεγαλύτερες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων