16/06/2023 16/06/2023 Την μορφή του Αγίου Παϊσίου σε ξυλόγλυπτο ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες ο γνωστός Τρικαλινός ξυλογλύπτης Άγγελος Πατσιατζής με τη βοήθεια των μαθητών του  στη Σχολή Ξυλογλυπτικής Καλαμπάκας. Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Μετά από ένα μήνα περίπου καθημερινής δουλειάς καταφέραμε μαζί με τους μαθητές μου να βγάλουμε την μορφή του Άγιο Παΐσιος μέσα από τον κορμό...
16 Ιουνίου, 2023 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 15:00

Ξυλόγλυπτο με τη μορφή του Αγίου Παϊσίου έφτιαξαν μαθητές

Διαδώστε:
Ξυλόγλυπτο με τη μορφή του Αγίου Παϊσίου έφτιαξαν μαθητές

Την μορφή του Αγίου Παϊσίου σε ξυλόγλυπτο ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες ο γνωστός Τρικαλινός ξυλογλύπτης Άγγελος Πατσιατζής με τη βοήθεια των μαθητών του  στη Σχολή Ξυλογλυπτικής Καλαμπάκας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Μετά από ένα μήνα περίπου καθημερινής δουλειάς καταφέραμε μαζί με τους μαθητές μου να βγάλουμε την μορφή του Άγιο Παΐσιος μέσα από τον κορμό ξύλου που ήταν κρυμμένος. Εύχομαι στους μαθητές μού με την ολοκλήρωση αυτού του project και της σχολικής χρονιάς καλή σταδιοδρομία. Από μέρους μου ελπίζω να έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι στα θεμέλια τους για να σταθούν στα πόδια τους. Η εκπαίδευση δεν είναι το γέμισμα ενός κουβά, αλλά το άναμμα μιας φλόγας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων