24/11/2023 25/11/2023 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στο πλαίοιο της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης: Ανακοινώνεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι, στο πλαίσιο Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κκ. Φιλόθεου, η...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2023 - 10:43

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλοθέου

Διαδώστε:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλοθέου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στο πλαίοιο της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

Ανακοινώνεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι, στο πλαίσιο Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κκ. Φιλόθεου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25-11-2023 και ώρα 17.00, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας και λόγω αναμονής πλήθους πιστών, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, τα λεωφορεία με κατεύθυνση προς τον Ιερό Ναό, θα ακολουθήσουν δρομολόγιο μέσω των οδών Εγνατίας – Εθνικής Αμύνης – Τσιμισκή, ενώ η αποβίβαση των πιστών θα πραγματοποιείται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας.

Επιπλέον, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης, τα λεωφορεία μετά την αποβίβαση των πιστών, θα κινηθούν μέσω των οδών Σαλαμίνος – Ναυάρχου Κουντρουριώτου και ακολούθως θα σταθμεύσουν εντός του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίστροφη μέτρηση για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλοθέου – Το τάλαντο της διοίκησης και το βίωμα της διαρκούς Πεντηκοστής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων