08/03/2021 08/03/2021 Ο Πανελληνίος Χριστιανικός Όμιλος Ορθοδόξου Ιεραποστολής κυκλοφόρησε το περιοδικό «Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος» στη πλήρη ηλεκτρονική του μορφή, το οποίο και περιέχει άρθρα από όλες τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές ανά τον κόσμο όπως και νέα από τον σύλλογο. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου “Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραζόμαστε μαζί σας το Πνευματικό και Φιλανθρωπικό έργο της...
08 Μαρτίου, 2021 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 16:28

Κυκλοφόρησε ο “Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος”

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε ο “Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος”

Ο Πανελληνίος Χριστιανικός Όμιλος Ορθοδόξου Ιεραποστολής κυκλοφόρησε το περιοδικό «Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος» στη πλήρη ηλεκτρονική του μορφή, το οποίο και περιέχει άρθρα από όλες τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές ανά τον κόσμο όπως και νέα από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου “Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραζόμαστε μαζί σας το Πνευματικό και Φιλανθρωπικό έργο της Ιεραποστολής, της οποίας το μήνυμα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο στις πραγματικά δύσκολες ημέρες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά σε μια από τις επόμενες συναντήσεις και εξορμήσεις μας στο πεδίο της Ορθοδόξου Ιεραποστολής, κοινωνοί μαζί μας σε ένα τόσο Θεάρεστο όσο και συναρπαστικό έργο”.

Τις Ιεραποστολικές εξορμήσεις μπορείτε να βρείτε νωρίτερα από την ιστοσελίδα:

http://www.ierapostoli.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, διευκρίνηση και προσφορά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση email: [email protected]

Για να διαβάσετε το τρέχον τεύχος του περιοδικού, χρειάζεται να έχετε εγκαταστημένο πρόγραμμα όπως το «Adobe Reader».

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων