10/05/2022 10/05/2022 Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί η 18η ομιλία του κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομότιμος Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός. Η ομιλία με τίτλο “Η Ορθόδοξη Εκκλησία για την υγεία του ανθρώπου” θα πραγματοποιηθεί από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου...
10 Μαΐου, 2022 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 14:23

Κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία»

Διαδώστε:
Κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία»

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί η 18η ομιλία του κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομότιμος Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.

Η ομιλία με τίτλο “Η Ορθόδοξη Εκκλησία για την υγεία του ανθρώπου” θα πραγματοποιηθεί από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεο, Επισκέπτη Καθηγητή των Θεολογικών Σχολών Τιμίου Σταυρού της Βοστόνης και του Takoma Pacific Lutheran University και Επίτιμο Διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Ο κύκλος των μαθημάτων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Prolepsis, σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία και παρακολουθήστε ζωντανά τις ομιλίες στο www.healthandreligion.gr

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι εφημερίδες της Διασποράς «Εθνικός Κήρυκας» και «National Herald» και η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος είναι χορηγοί επικοινωνίας των μαθημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων