02/10/2021 02/10/2021 Είκοσι τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο Όσιος Δαυίδ επισκέφθηκε για πρώτη φορά και ευλόγησε το 304 ΠΕΒ (Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως “Στρατόπεδο Ταγχ.Παπαιωάννου Ιωάννη”) στο Βελεστίνο Μαγνησίας και έκτοτε, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γίνεται δεκτός με τιμές και αληθινή ευσέβεια και αγάπη από τους διοικούντες και υπηρετούντες σε αυτό. Και τούτο γιατί έχουν γίνει...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 21:24

«Κύματα – κύματα» έβγαινε η ευωδία απο την Κάρα του Οσίου Δαυίδ στο Στρατόπεδο και στη Μονάδα Ελικοπτέρων

Διαδώστε:
«Κύματα – κύματα» έβγαινε η ευωδία απο την Κάρα του Οσίου Δαυίδ στο Στρατόπεδο και στη Μονάδα Ελικοπτέρων

Είκοσι τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο Όσιος Δαυίδ επισκέφθηκε για πρώτη φορά και ευλόγησε το 304 ΠΕΒ (Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως “Στρατόπεδο Ταγχ.Παπαιωάννου Ιωάννη”) στο Βελεστίνο Μαγνησίας και έκτοτε, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γίνεται δεκτός με τιμές και αληθινή ευσέβεια και αγάπη από τους διοικούντες και υπηρετούντες σε αυτό.

Και τούτο γιατί έχουν γίνει μάρτυρες και αποδέκτες πολλών θαυμάτων του Οσίου προς αυτούς, όσο και της αγάπης και της φανερής προστασίας του. Φέτος, της θερμής υποδοχής του Οσίου στο Π.Ε.Β., προηγήθηκε επίσκεψη του Οσίου στο Στεφανοβίκειο για να λάβουν την ευλογία του και οι υπηρετούντες στη Μονάδα ελικοπτέρων του Στρατού.

Ο Όσιος Δαυίδ ως αντίδωρο στην τιμή που του επιφύλαξαν και την ευσέβειά τους, σκόρπισε ευωδία παντού και ιδιαιτέρως στη Μονάδα των ελικοπτέρων. Κύματα – κύματα (!) έβγαινε η ευωδία απο την Αγία Κάρα, ομολογούσαν οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί.

Ας έχουμε όλοι τις πρεσβείες του Οσίου Δαυίδ και εξαιρέτως η Πατρίδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Sofia Kalogirou

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων