12/05/2022 12/05/2022 Θανατηφόρο δυστύχημα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 27χρονη Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου. Με ανάρτησή του στο τουίτερ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έγραψε: “Τεράστια η θλίψη για το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής της ΣΥΟΠ Νάταλυς...
12 Μαΐου, 2022 - 18:42

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 27χρονη δεκανέας ΣΥΟΠ κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 27χρονη δεκανέας ΣΥΟΠ κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο

Θανατηφόρο δυστύχημα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 27χρονη Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου.

Με ανάρτησή του στο τουίτερ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έγραψε: “Τεράστια η θλίψη για το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής της ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, εν ώρα καθήκοντος. Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της η οποία ήδη βιώνει την τραγική απώλεια”.

 

Σύμφωνα με το Cyprus Times, η 27χρονη ΣΥΟΠ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του τζιπ οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Στο όχημα επέβαινε μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Δυστυχώς, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Άμυνας, η 27χρονη κοπέλα δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το συμβάν έχει ήδη διατάξει έρευνα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων