30/08/2022 30/08/2022 Με αφορμή την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου, δημοσίευμα του Forbes με τίτλο “Enhance Your Dollar’s Strength In These 5 Underdog Destinations” (Ενισχύστε τη δύναμη του δολαρίου σας σε αυτούς τους 5 προορισμούς), προωθεί την αγορά ακινήτων στα Κατεχόμενα τα οποία αποκαλεί “Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”. Συγκεκριμένα, εντάσσει τα Κατεχόμενα μέσα στις πέντε...
30 Αυγούστου, 2022 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 21:54

Κύπρος: Δημοσίευμα του Forbes προωθεί την αγορά ακινήτων στα Κατεχόμενα

Διαδώστε:
Κύπρος: Δημοσίευμα του Forbes προωθεί την αγορά ακινήτων στα Κατεχόμενα

Με αφορμή την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου, δημοσίευμα του Forbes με τίτλο “Enhance Your Dollar’s Strength In These 5 Underdog Destinations” (Ενισχύστε τη δύναμη του δολαρίου σας σε αυτούς τους 5 προορισμούς), προωθεί την αγορά ακινήτων στα Κατεχόμενα τα οποία αποκαλεί “Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”.

Συγκεκριμένα, εντάσσει τα Κατεχόμενα μέσα στις πέντε περιοχές του κόσμου όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει για φθηνές διακοπές, μπορεί να αγοράσει ακίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αναφέρει, ακόμη, ότι εξαιτίας της υποτίμησης της αξίας της λίρας και του πληθωρισμού, «μπορείς να ζήσεις μια χλιδάτη ζωή δίπλα στην παραλία με μόλις 1,000 δολάρια τον μήνα. Ένα υγιές γεύμα και ένα ποτήρι κρασί κοστίζει μόλις δέκα ευρώ. Το κόστος των ακινήτων είναι μόλις το ένα τρίτο της τιμής σε σχέση με την Κυπριακή Δημοκρατία».

Τέλος, το δημοσίευμα διαβεβαιώνει ότι η γλώσσα δεν θα είναι εμπόδιο, αφού οι ντόπιοι μιλούν αγγλικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων