23/08/2021 23/08/2021 Την έντονη αντίδραση του Δήμου Στροβόλου προκάλεσε η κλοπή πινακίδων με τα ονόματα των πεσόντων και αγνοουμένων δημοτών Στροβόλου κατά την τουρκική εισβολή, οι οποίες βρίσκονταν αναρτημένες στο πάρκο παρά την οδό Θεσπρωτίας στον Στρόβολο. Η κλοπή σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου έγινε στις 22 Αυγούστου 2021, την ημέρα που θα διεξαγόταν προγραμματισμένο μνημόσυνο στον...
23 Αυγούστου, 2021 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2021 - 14:53

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψαν πινακίδες με ονόματα ηρώων και αγνοουμένων

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψαν πινακίδες με ονόματα ηρώων και αγνοουμένων

Την έντονη αντίδραση του Δήμου Στροβόλου προκάλεσε η κλοπή πινακίδων με τα ονόματα των πεσόντων και αγνοουμένων δημοτών Στροβόλου κατά την τουρκική εισβολή, οι οποίες βρίσκονταν αναρτημένες στο πάρκο παρά την οδό Θεσπρωτίας στον Στρόβολο.

Η κλοπή σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου έγινε στις 22 Αυγούστου 2021, την ημέρα που θα διεξαγόταν προγραμματισμένο μνημόσυνο στον χώρο του πάρκου.

Σημειώνεται ότι δεν παρατηρήθηκαν οποιεσδήποτε άλλες ζημιές στον εξοπλισμό του πάρκου ούτε εκλάπη οτιδήποτε άλλο. Ο Δήμος έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και απευθύνει έκκληση να επιδεικνύεται σεβασμός απέναντι στη δημόσια περιουσία, ιδιαίτερα για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που αφορά ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τα τραγικά γεγονότα του 1974.

“Ως τοπική αρχή, ο Δήμος Στροβόλου προβληματίζεται με την εκδήλωση αυτής της παραβατικής συμπεριφοράς και εξετάζει διάφορους τρόπους αντιμετώπισής της”, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων