22/04/2021 22/04/2021 Σε αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας. Όπως ανέφερε, αν και το Υπουργικό ενημερώθηκε από τον Υπουργό Υγείας για την επιδημιολογική κατάσταση και την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεικτών, εντούτοις οι τελικές αποφάσεις θα...
22 Απριλίου, 2021 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 14:55

Κύπρος: Εν αναμονή των νέων μέτρων για την πανδημία

Διαδώστε:
Κύπρος: Εν αναμονή των νέων μέτρων για την πανδημία

Σε αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

Όπως ανέφερε, αν και το Υπουργικό ενημερώθηκε από τον Υπουργό Υγείας για την επιδημιολογική κατάσταση και την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεικτών, εντούτοις οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, καθώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί απόψε στις 19:00 με τα μέλη της επιδημιολογικής συμβουλευτικής επιτροπής, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις της επιτροπής.

«To Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρία ενημερώθηκε από τον Υπουργό Υγείας για την επιδημιολογική κατάσταση και για την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεικτών», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σεντώνας.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν λήφθηκε απόφαση σε σχέση με περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας, ενόψει του γεγονότος ότι συνεκλήθη για σήμερα στις 7μμ στο Προεδρικό Μέγαρο σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα μέλη της επιδημιολογικής συμβουλευτικής επιτροπής προκειμένου να ακούσει τις απόψεις της επιτροπής.

Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε ότι κατά την αυριανή σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και θα ακούσει τις απόψεις τους.

«Τελικές αποφάσεις θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα συνέλθει αύριο, 23 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο», καταλήγει ο κ. Σεντώνας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων