01/01/2021 01/01/2021 Καλή χρονιά στους στρατιώτες φυλακίων της περιοχής Αστρομερίτη ευχήθηκαν σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία βρέθηκε κοντά στους εθνοφρουρούς μας που παρέμειναν στο καθήκον τις γιορτινές αυτές ημέρες. Ο κ. Πετρίδης μιλώντας σε οπλίτες και στελέχη εξέφρασε την ελπίδα το...
01 Ιανουαρίου, 2021 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2021 - 13:24

ΚΥΠΡΟΣ: Ευχή η επανένωση της πατρίδας

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Ευχή η επανένωση της πατρίδας

Καλή χρονιά στους στρατιώτες φυλακίων της περιοχής Αστρομερίτη ευχήθηκαν σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία βρέθηκε κοντά στους εθνοφρουρούς μας που παρέμειναν στο καθήκον τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο κ. Πετρίδης μιλώντας σε οπλίτες και στελέχη εξέφρασε την ελπίδα το 2021 να είναι μια χρονιά που θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ελευθερία και την επανένωση της πατρίδας μας.

Ο Υπουργός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε ακριτικές περιοχές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων