22/03/2019 22/03/2019 Η ερανική επιτροπή ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Πορφυρίου Λεμεσού πραγματοποιεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8:00μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο συναυλία με ύμνους και θρήνους για την Παναγία. Στη συναυλία θα τραγουδήσει και θα ψάλλει η διεθνούς φήμης υμνωδός Νεκταρία Καραντζή με τη φιλική συμμετοχή του διεθνούς φήμης μαέστρου Βασίλη Τσαμπρόπουλου. Συμμετέχουν η νεανική...
22 Μαρτίου, 2019 - 22:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2019 - 22:11

ΚΥΠΡΟΣ: Η Νεκταρία Καραντζή στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Η Νεκταρία Καραντζή στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Η ερανική επιτροπή ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Πορφυρίου Λεμεσού πραγματοποιεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8:00μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο συναυλία με ύμνους και θρήνους για την Παναγία.

Στη συναυλία θα τραγουδήσει και θα ψάλλει η διεθνούς φήμης υμνωδός Νεκταρία Καραντζή με τη φιλική συμμετοχή του διεθνούς φήμης μαέστρου Βασίλη Τσαμπρόπουλου.

Συμμετέχουν η νεανική χορωδία Ανατολή και το μουσικό σχήμα παραδοσιακών οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Εισιτήρια προπωλούνται από την sold out tickets, το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και από τα μέλη της επιτροπής ανεγέρσεως του Ιερού Ναού. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Πορφυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων