29/04/2020 29/04/2020 Έφτασαν τους 401 οι επαγγελματίες υγείας στην Κύπρο που ζητούν άνοιγμα των Ιερών Ναών τώρα, για σκοπούς προσέλευσης των πιστών στην Θεία Λειτουργία. Ακόμα 63 επαγγελματίες υγείας στηρίζουν με επιστολή τους ημερομηνίας 29/4/2020 προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις επιστολές που απέστειλαν στον Πρόεδρο 152 επαγγελματίες υγείας στις 23/4/2020 και 186 επαγγελματίες υγείας στις 27/4/2020....
29 Απριλίου, 2020 - 10:50

Κύπρος: Ξεπέρασαν τους 400 οι γιατροί που ζητούν άνοιγμα των εκκλησιών

Διαδώστε:
Κύπρος: Ξεπέρασαν τους 400 οι γιατροί που ζητούν άνοιγμα των εκκλησιών

Έφτασαν τους 401 οι επαγγελματίες υγείας στην Κύπρο που ζητούν άνοιγμα των Ιερών Ναών τώρα, για σκοπούς προσέλευσης των πιστών στην Θεία Λειτουργία.

Ακόμα 63 επαγγελματίες υγείας στηρίζουν με επιστολή τους ημερομηνίας 29/4/2020 προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις επιστολές που απέστειλαν στον Πρόεδρο 152 επαγγελματίες υγείας στις 23/4/2020 και 186 επαγγελματίες υγείας στις 27/4/2020.

401 ιατροί, οδοντίατροι και άλλοι επαγγελματίες υγείας, ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την άμεση επαναλειτουργία των εκκλησιών για σκοπούς προσέλευσης των πιστών στην Θεία Λειτουργία.

Οι επαγγελματίες, αφού ευχαριστούν τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για όσα έπραξε μέχρι σήμερα, αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Αφουγκραζόμενοι την αγωνία, τον πόνο, το φόβο και τη θλίψη, σε μεγάλη μερίδα προσώπων με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά στα πλαίσια παροχής των υπηρεσιών μας, αλλά και άλλων συμπολιτών μας, πραγματικά πιστεύουμε ότι η απαγόρευση προσέλευσης των πολιτών στους Ιερούς Ναούς, στερεί από τους ανθρώπους μια από τις ελάχιστες αν όχι την μοναδική πηγή πνευματικής παρηγοριάς, στοιχείο απόλυτα συνυφασμένο με την πνευματική και ψυχική υγεία του κάθε ενός. Μας φοβίζει δε ιδιαίτερα η επόμενη μέρα, ως προς το τι θα αφήσει πίσω της η πανδημία, στον ψυχοσυναισθηματικό κόσμο των συμπολιτών μας.

Όπως γνωρίζετε και εσείς, ως ορθόδοξος χριστιανός, η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός, και η μετάληψή Του από τους ορθοδόξους χριστιανούς, δεν αποτελεί απλά ένα θρησκευτικό εθιμοτυπικό τελετουργικό καθήκον, αλλά τη βάση της πίστεώς τους, καθώς και αναφαίρετο δικαίωμά τους. Παρόλο που είμαστε σίγουροι, ότι και εσείς, ως ορθόδοξος χριστιανός συμμερίζεστε τα δόγματα της Ορθοδοξίας, μεταξύ των οποίων και ότι η Θεία Κοινωνία είναι «εφόδιο ζωής αιωνίου» και ότι από αυτή ή μέσω αυτής δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν ιοί, σας αναφέρουμε ότι και επιστημονικά, δεν υπάρχει στη βιβλιογραφία οποιοδήποτε επιστημονικό άρθρο, μελέτη ή έρευνα που να αποδεικνύει ότι με τη Θεία Κοινωνία μεταδίδονται μικρόβια και ιοί. Το μόνο επιστημονικό δεδομένο που μπορεί να υπάρχει και που η επιστημονική κοινότητα αποδέχεται εκεί που δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιστημονική έρευνα, είναι η αναδρομική μελέτη της κλινικής εμπειρίας, που στην περίπτωση της Θείας Κοινωνίας αφορά αναδρομική κλινική εμπειρία 2000 χρόνων (π.χ. Ιερείς και όχι μόνον, που καταλύουν καθημερινά τη θεία κοινωνία στα Νοσοκομεία, ακόμη και Νοσοκομεία Λοιμωδών Νόσων κλπ και ουδέποτε τους έχει μεταδοθεί οτιδήποτε).

Λαμβανομένων υπόψη όλων των πιο πάνω, μας ξενίζει η απόφαση για απαγόρευση προσέλευσης πιστών στους Ιερούς Ναούς, εφόσον, διαπιστώνουμε ότι οι επιχειρήσεις που παρέμειναν ανοικτές/άλλες πρόνοιες του διατάγματος, δεν αφορούν μόνο στα άκρως απαραίτητα.

Ζητούμε λοιπόν, ότι όπως καλώς λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των πολιτών, η απαραίτητη πρόνοια για την τροφή του σώματος και επιτρέπεται η προσέλευση των πολιτών στις υπεραγορές, στα ταχυφαγεία, στους φούρνους και στις τράπεζες, καθώς και άλλες ενέργειες ως αναφέρεται πιο πάνω, όπως καλώς υπάρχει πρόνοια για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, έτσι ακριβώς θα πρέπει να ληφθεί πρόνοια και για την πνευματική και ψυχική τροφή και υγεία των πολιτών, μέσω της δυνατότητας προσέλευσης στους Ιερούς Ναούς και μετοχή στη Θεία Κοινωνία, για όσους το επιθυμούν, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Δεν επιδιώκουμε να πείσουμε τον οποιοδήποτε για θέματα πίστεως, εφόσον ακριβώς είναι θέμα «πίστεως», προσωπικής θρησκευτικής συνείδησης και ελευθερίας. Θα πρέπει όμως, με τα ίδια επιστημονικά κριτήρια που εξετάζονται και ρυθμίζονται όλα τα υπόλοιπα, να δοθεί και η δυνατότητα σε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν, να προσέρχονται στους Ιερούς Ναούς.»

Πιο κάτω, οι επαγγελματίες υγείας εισηγούνται την προσέλευση στους Ναούς με τα πιο κάτω μέτρα:

1. Είσοδος στον ιερό ναό συγκεκριμένου αριθμού ατόμου, με τα ίδια κριτήρια που εφαρμόζεται στις υπεραγορές. Οι υπόλοιποι πιστοί να στέκονται/κάθονται στους προαύλιους χώρους του ναού σε αποστάσεις ασφαλείας που θα προκαθοριστούν με σημάνσεις στο πάτωμα.

2. Άτομα που διαμένουν στην ίδια κατοικία να μπορούν να στέκονται/κάθονται στον ίδιο τετραγωνικό χώρο.

3. Για οποιεσδήποτε μετακινήσεις θα υπάρχει ο απαραίτητος χώρος ο οποίος θα παραμένει κενός.

4. Η Θεία Κοινωνία θα μεταδίδεται, για όσους επιθυμούν, μετά την απόλυση, οπότε όσοι πιστοί δεν θα κοινωνήσουν θα αποχωρούν με τάξη.

5. Κατά την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας, ένας ένας πιστός θα προσέρχεται με τάξη και θα αποχωρεί τηρώντας αποστάσεις. Εναλλακτικά, ο ιερέας θα πηγαίνει από πιστό σε πιστό να τον κοινωνεί.

6. Ο ιερέας που θα έρχεται σε κοντινή απόσταση με τον προσερχόμενο για Θεία Κοινωνία μπορεί να φορεί μάσκα, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για όσους παρευρίσκονται εντός του Ναού (αν και αυτό δεν επιβάλλεται στις υπεραγορές θα μπορούσε να επιβληθεί εδώ, για να αφαιρεθεί το επιχείρημα μετάδοσης από τον βήχα-φτέρνισμα).
7. Στο τέλος ένας-ένας, με τάξη θα αποχωρούν, όπως γίνεται και στις υπεραγορές και θα επιστρέφουν στο σπίτι τους, χωρίς επιτόπιες συναθροίσεις.

8. Με τη λειτουργία όσων πιο πολλών ναών, τόσο θα διευκολυνθεί η προαναφερθείσα διαδικασία.

Όλα τα πιο πάνω θα επιτηρούνται από διορισμένα και υπεύθυνα άτομα εντός και εκτός του ναού (π.χ. οι επίτροποι του κάθε ναού), ενώ η αστυνομία θα μπορεί να ελέγχει, όπως πράττει και στις υπεραγορές, καταγγέλλοντας τον οποιοδήποτε δεν βρίσκεται σε σημασμένο χώρο ο οποίος και διασφαλίζει την απόσταση ασφαλείας.

Άλλωστε, ίδια και πολλές φορές πολύ λιγότερα μέτρα, λαμβάνονται, με λιγότερη προσοχή στις υπεραγορές. Να σημειωθεί πρόσθετα ότι, ενώ πάμπολλοι Ναοί διαθέτουν ικανό αριθμό παραθύρων για επαρκή αερισμό, δεν ισχύει το ίδιο στις υπεραγορές.

Τα υπάρχοντα μέτρα που έχουν ως αποτέλεσμα την αποχή των πιστών από την προσέλευση στους Ιερούς Ναούς, προκαλούν σύγχυση και οργή, αφού δεν υπάρχουν δικαιολογημένες απαντήσεις ή επιστημονικά δεδομένα που να στοιχειοθετούν τις αποφάσεις, ενώ αντίθετα με καλή θέληση το όλο ζήτημα μπορεί να λυθεί. Λύσεις υπάρχουν.

Εάν η πολιτεία επιτρέψει, προστατεύσει, περιφρουρήσει την παραπάνω διαδικασία όπως περιγράφηκε τότε όντως θα επιβεβαιώσετε ότι και πρόεδρος όλων των Κυπρίων είστε και σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, ικανοποιώντας με ασφάλεια τα δικαιώματα μεγάλης μερίδας του λαού σας.

Συμφωνούμε απόλυτα με σας Εξοχότατε κ. Πρόεδρε ότι είναι στιγμές γενναίων αποφάσεων. Ο πολιτισμός και η ιστορία του Ορθόδοξου λαού μας όμως, μας καλούν να αφουγκραστούμε τις λύσεις που δίνει σε αντίστοιχους πολέμους το βάθος της ιστορικής μας μνήμης και το παράδειγμα κυβερνήσεων άλλων ορθόδοξων λαών.

Αναμένουμε ότι θα ικανοποιήσετε το καθόλα δίκαιο και επιστημονικά τεκμηριωμένο αίτημά μας, που ήδη γνωρίζουμε, ότι εκπροσωπεί μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.»
[Ακολουθούν τα στοιχεία των επαγγελματιών υγείας και των τριών επιστολών με αλφαβητική σειρά]

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ 23/4/2020

ΙΑΤΡΟΙ

1. ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
2. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΑΛΚΗΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ – ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
3. ΑΡΕΤΗ ΑΔΩΝΗ – ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
4. ΑΣΠΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΩΡΛ – Λ/ΣΙΑ
5. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Λ/ΚΑ
6. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ – Λ/ΚΑ
7. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΗΒΗ – ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΚΑ
8. ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ – ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
9. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
10. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
11. ΔΙΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
12. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΙΚΗ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
13. ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
14. ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΚΑ
15. ΖΑΜΠΑ ΜΑΡΩ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
16. ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
17. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ- Λ/ΚΑ
18. ΚΕΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
19. ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ – ΠΑΦΟΣ
20. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
21. ΚΛΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
22. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
23. ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ- Λ/ΣΟΣ
24. ΚΟΤΖΙΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
25. ΚΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
26. ΚΟΥΠΕΠΙΑ ΘΕΩΝΗ – ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
27. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
28. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
29. ΛΙΑΣΙΔΗΣ ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
30. ΛΟΡΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
31. ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ Λ/ΣΙΑ
32. ΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
33. ΛΟΥΚΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ – Λ/ΚΑ
34. ΜΑΖΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
35. ΜΑΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
36. ΜΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
37. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΣ – Λ/ΣΙΑ
38. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
39. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
40. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
41. ΞΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
42. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
43. π. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΝΤΟΤΣΕΦ –ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
44. π. ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΦΑΛΙΔΗΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΩΡΛ – Λ/ΣΟΣ
45. ΠΑΛΑΖΗ ΑΙΜΙΛΙΑ – ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
46. ΠΑΛΑΖΗΣ ΛΑΚΗΣ – ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
47. ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
48. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
49. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΩΝ – Λ/ΣΙΑ
50. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΖΑΒΒΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
51. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΝΕΚΤΑΡΙΑ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
52. ΠΑΠΑΦΥΛΑΚΤΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
53. ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗ ΆΝΝΑ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
54. ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗ ΧΡΥΣΩ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
55. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
56. ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
57. ΠΕΤΑΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΚΑ
58. ΠΕΤΕΜΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
59. ΠΙΕΡΗ ΜΑΡΙΑ- ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ/ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
60. ΠΙΤΣΙΛΛΟΣ ΧΑΡΗΣ – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ/ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
61. ΠΙΤΣΙΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ/ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
62. ΠΟΖΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
63. ΣΑΒΕΡΙΑΔΗΣ ΑΔΑΜΟΣ – ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
64. ΣΑΜΑΡΑ ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
65. ΣΑΜΑΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
66. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ – ΠΑΦΟΣ
67. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ – Λ/ΚΑ
68. ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
69. ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
70. ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
71. ΤΣΙΡΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
72. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΕΛΛΑ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
73. ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
74. ΧΑΤΖΗΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ-Λ/ΚΑ
75. ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ

ΣΤΟΜΑΤΟΓΝΑΘΟΠΡΩΣΟΠΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

76. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ – Λ/ΣΟΣ
77. ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ – Λ/ΚΑ

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ

78. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
79. ΠΑΝΑΓΗ ΝΕΑΡΧΟΣ – Λ/ΣΟΣ
80. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ – Λ/ΣΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

81. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ – Λ/ΚΑ
82. ΒΟΣΚΟΥ ΣΟΦΙΑ – Λ/ΣΟΣ
83. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ – Λ/ΣΟΣ
84. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΗΣ – Λ/ΣΙΑ
85. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
86. ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΙΓΛΗ – Λ/ΣΟΣ
87. ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Λ/ΚΑ
88. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ – Λ/ΣΙΑ
89. ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΑΠΑΘΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Λ/ΣΙΑ
90. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΙΚΗ – Λ/ΣΟΣ
91. ΚΟΥΠΑΤΟΣ ΧΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ
92. ΚΟΥΡΤΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λ/ΣΙΑ
93. ΚΤΩΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
94. ΚΩΣΤΡΙΚΚΗ ΣΠΥΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
95. ΜΑΚΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Λ/ΣΙΑ
96. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ – Λ/ΚΑ
97. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ – Λ/ΚΑ
98. ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – Λ/ΣΟΣ
99. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ – Λ/ΣΟΣ
100. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ – Λ/ΚΑ
101. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ – Λ/ΣΟΣ
102. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – Λ/ΣΟΣ
103. ΠΙΤΣΙΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ – Λ/ΣΟΣ
104. ΠΙΤΣΙΛΟΥ ΛΕΥΚΗ – Λ/ΣΟΣ
105. ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
106. ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ
107. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
108. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

109. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ– Λ/ΣΟΣ
110. ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Λ/ΣΟΣ
111. ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ – Λ/ΣΙΑ
112. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Λ/ΚΑ
113. ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΕΛΕΝΗ – Λ/ΣΟΣ
114. ΒΥΡΩΝΟΣ ΝΙΚΟΣ – Λ/ΣΟΣ
115. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ – Λ/ΣΙΑ
116. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ – Λ/ΣΟΣ
117. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΩΤΟΣ – Λ/ΣΙΑ
118. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΔΩΡΑ – Λ/ΣΟΣ
119. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – Λ/ΣΙΑ
120. ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – Λ/ΣΟΣ
121. ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – Λ/ΣΟΣ
122. ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΛΑ – ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
123. ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ – ΠΑΦΟΣ
124. ΚΑΚΟΥΣΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
125. ΚΑΜΙΝΤΖΗ ΜΑΡΘΑ – Λ/ΣΟΣ
126. ΚΑΜΙΝΤΖΗ ΑΓΓΕΛΑ – Λ/ΣΟΣ
127. ΚΑΣΙΑ ΒΑΣΩ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
128. ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – Λ/ΣΟΣ
129. ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ ΔΟΜΝΑ – Λ/ΣΟΣ
130. ΜΙΧΑΗΛ ΚΥΡΙΑΚΗ – Λ/ΚΑ
131. ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ – Λ/ΣΟΣ
132. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΥ – Λ/ΣΟΣ
133. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ – Λ/ΚΑ
134. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ
135. ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
136. ΝΤΟΜΟΥΤΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ – Λ/ΚΑ
137. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Λ/ΣΟΣ
138. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – Λ/ΣΙΑ
139. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
140. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΣΙΑ – Λ/ΣΙΑ
141. ΠΑΦΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – Λ/ΚΑ
142. ΠΙΡΙΚΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ – Λ/ΣΟΣ
143. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ – Λ/ΚΑ
144. ΤΡΙΚΟΥΤΣΙΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
145. ΦΩΤΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΛΑ – Λ/ΣΟΣ
146. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ – Λ/ΣΟΣ
147. ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΩΡΙΤΑ – ΠΑΦΟΣ
148. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λ/ΣΟΣ

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ

149. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ – ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ – Λ/ΣΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ

150. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – Λ/ΣΟΣ
151. ΜΑΣΤΡΟΥ ΑΝΤΡΗ – ΑΜ/ΣΤΟΣ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

152. ΠΑΛΑΖΗ ΔΕΝΑ – ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – Λ/ΣΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ 27/4/2020

ΙΑΤΡΟΙ

1. ΑΓΓΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
4. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΦΟΣ
5. ΑΣΣΙΩΤΟΥ ΛΥΣΙΜΑΧΗ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
6. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑ – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΦΟΣ
7. ΓΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ- ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
8. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΑ – ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
9. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΙΜΟΝΗ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
10. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΚΑ
11. ΕΛΛΙΣΑΙΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
12. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΜΑΡΘΑ – ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
13. ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΟΝΙΚΑ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
14. ΚΑΛΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
15. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ – ΠΑΦΟΣ
16. ΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΡΙΑ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
17. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
18. ΚΤΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΩΡΛ – Λ/ΣΙΑ
19. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
20. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
22. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΕΥΚΗ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
23. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΦΟΣ
24. ΛΕΚΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ – ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
25. ΛΙΑΣΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
26. ΛΟΥΚΑΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
27. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
28. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
29. ΜΠΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
30. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΗΝΑ – ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
31. ΠΑΜΠΟΥΚΑ ΑΝΤΡΕΑ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
32. ΠΑΜΠΟΥΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
33. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
34. ΠΑΠΑΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΚΑ
35. ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
36. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ – Λ/ΚΑ
37. ΠΙΠΙΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
38. ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
39. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
40. ΡΟΧΑΝ ΚΑΡΟΛΙΝΑ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
41. ΣΑΒΒΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
42. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΠΑΦΟΣ
43. ΣΑΜΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
44. ΣΙΑΠΙΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ – Λ/ΣΟΣ
45. ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ –Λ/ΣΙΑ
46. ΣΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
47. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ –ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Λ/ΣΙΑ
48. ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
49. ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΠΑΦΟΣ
50. ΤΣΕΧΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
51. ΤΣΟΥΛΗ ΠΡΟΚΟΠΙΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
52. ΤΣΟΥΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΚΑ
53. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
54. ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
55. ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
56. ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΕΛΚΑ – ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
57. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

58. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – Λ/ΣΟΣ
59. ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ – ΠΑΦΟΣ
60. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΗ – Λ/ΣΙΑ
61. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΠΑΜΠΟΣ – Λ/ΣΟΣ
62. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ – Λ/ΣΙΑ
63. ΖΕΝΙΟΥ ΝΙΚΗ – Λ/ΣΟΣ
64. ΚΟΥΛΛΕΠΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ
65. ΚΡΑΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ – Λ/ΣΙΑ
66. ΜΙΚΕΛΛΙΔΟΥ ΛΙΝΑ – Λ/ΣΙΑ
67. ΜΥΛΩΝΑ ΠΑΥΛΙΝΑ – Λ/ΣΟΣ
68. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΟΣ – Λ/ΣΟΣ
69. ΠΑΠΑ ΔΕΣΠΩ – Λ/ΣΟΣ
70. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
71. ΠΙΤΣΙΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
72. ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΗ – Λ/ΚΑ
73. ΣΕΡΓΙΟΥ ΑΝΘΙΜΟΣ – Λ/ΣΟΣ
74. ΣΟΛΩΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ – Λ/ΣΙΑ
75. ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ – Λ/ΣΙΑ
76. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ – Λ/ΣΟΣ
77. ΧΑΡΗ ΧΑΡΗΣ – Λ/ΣΙΑ
78. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – Λ/ΣΟΣ
79. ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΙΧΑΛΗΣ – Λ/ΣΟΣ
80. ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – Λ/ΣΟΣ
81. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λ/ΣΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

82. ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΑ – Λ/ΣΙΑ
83. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – Λ/ΚΑ
84. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΑΙΜΟΝ – Λ/ΚΑ
85. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ – Λ/ΣΙΑ
86. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ – ΠΑΦΟΣ
87. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
88. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ – Λ/ΣΟΣ
89. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
90. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – Λ/ΣΙΑ
91. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΡΕΝΟΣ – Λ/ΚΑ
92. ΖΟΥΜΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
93. ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
94. ΗΛΙΟΦΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Λ/ΣΟΣ
95. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗΣ – Λ/ΣΟΣ
96. ΘΩΜΑ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
97. ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑΣ – ΠΑΦΟΣ
98. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΑ – Λ/ΣΟΣ
99. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
100. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΚΕΥΗ – Λ/ΣΙΑ
101. ΚΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ – Λ/ΣΟΣ
102. ΚΑΡΑΚΙΤΗ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ
103. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λ/ΣΟΣ
104. ΚΚΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
105. ΚΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
106. ΚΟΥΣΙΑΠΠΗ ΧΑΡΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
107. ΚΤΙΣΤΗ ΣΟΦΙΑ – Λ/ΣΙΑ
108. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Λ/ΚΑ
109. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
110. ΛΑΜΠΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
111. ΛΟΪΖΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ
112. ΛΟΥΚΑ ΑΝΤΡΗ – Λ/ΣΟΣ
113. ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ – Λ/ΣΟΣ
114. ΜΑΡΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – Λ/ΚΑ
115. ΜΕΛΛΕΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – Λ/ΣΙΑ
116. ΜΕΤΑΞΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΦΟΣ
117. ΜΗΝΑ ΔΕΣΠΩ – Λ/ΚΑ
118. ΜΙΚΑΛΛΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ – Λ/ΣΙΑ
119. ΜΠΑΣΙΑ ΜΑΡΙΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
120. ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΑΒΒΑΣ – Λ/ΣΟΣ
121. ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Λ/ΣΟΣ
122. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΟΣ
123. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΙΑ – Λ/ΣΟΣ
124. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ
125. ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑ – Λ/ΚΑ
126. ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΜΑΜΑΣ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
127. ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ ΘΕΡΣΙΑ – Λ/ΣΙΑ
128. ΟΡΦΑΝΟΥ ΦΟΙΒΟΣ – Λ/ΣΟΣ
129. ΟΥΖΟΥΝΗ ΠΟΛΥΜΝΙΑ – Λ/ΚΑ
130. ΠΑΝΑΓΗ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΚΑ
131. ΠΑΝΑΓΗ ΜΑΡΙΟΣ – Λ/ΣΟΣ
132. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – Λ/ΣΙΑ
133. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΩ – ΠΑΦΟΣ
134. ΠΑΠΑΖΩΣΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΦΟΣ
135. ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΠΑΙΒΗ – Λ/ΚΑ
136. ΠΑΠΑΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΑΦΟΣ
137. ΠΑΠΑΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ
138. ΠΑΠΑΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΡΑΦΑΗΛ – ΠΑΦΟΣ
139. ΠΙΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Λ/ΣΙΑ
140. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΛΟΥΚΙΑΝΑ – Λ/ΚΑ
141. ΠΥΡΤΑ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ – Λ/ΚΑ
142. ΣΑΒΒΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ – Λ/ΚΑ
143. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΘΑΛΕΙΑ – Λ/ΣΟΣ
144. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ – Λ/ΣΙΑ
145. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
146. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΟΣ
147. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ – Λ/ΣΙΑ
148. ΣΩΛΟΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Λ/ΚΑ
149. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ – Λ/ΣΟΣ
150. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ – Λ/ΣΙΑ
151. ΦΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ – Λ/ΣΟΣ
152. ΦΡΑΓΚΗ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΙΑ
153. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΕΛΑΓΙΑ – Λ/ΣΟΣ
154. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
155. ΧΑΤΖΗΙΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Λ/ΣΙΑ
156. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ – Λ/ΣΙΑ
157. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ – Λ/ΣΙΑ
158. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Λ/ΚΑ
159. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λ/ΣΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ

160. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λ/ΣΙΑ
161. ΖΙΝΤΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λ/ΣΙΑ
162. ΚΟΥΡΤΕΛΛΟΥ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ – Λ/ΣΟΣ
163. ΠΑΠΑΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Λ/ΣΟΣ
164. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
165. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ – Λ/ΣΙΑ
166. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ – Λ/ΣΟΣ
167. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΗΣ – Λ/ΣΟΣ
168. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λ/ΣΙΑ
169. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ – Λ/ΣΙΑ
170. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ – Λ/ΚΑ

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ

171. ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΝΑ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
172. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΑ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – Λ/ΣΟΣ
173. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΑΓΑΘΗ – ΒΙΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
174. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ – Λ/ΣΟΣ
175. ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – ΑΜ/ΣΤΟΣ

ΙΑΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ
176. ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ – ΙΑΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ – Λ/ΣΙΑ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

177. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ – Λ/ΣΙΑ
178. ΖΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – Λ/ΣΟΣ
179. ΚΛΕΙΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑ– Λ/ΣΟΣ
180. ΛΟΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ – Λ/ΣΟΣ
181. ΜΙΧΑΗΛ ΦΡΑΝΤΖΗ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ– Λ/ΚΑ
182. ΦΑΡΜΑΚΑΣ ΣΟΛΩΝΑΣ– Λ/ΣΟΣ
183. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ– Λ/ΚΑ
184. ΧΑΤΖΗΙΩΝΑ ΛΕΜΠΟΣ ΜΑΡΙΝΑ – Λ/ΣΙΑ
185. ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Λ/ΚΑ
ΠΟΔΙΑΤΡΟΙ
186. ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – Λ/ΚΑ

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ 29/4/2020

ΙΑΤΡΟΙ

1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ – ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
2. ΖΗΝΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
3. ΙΑΚΩΒΟΥ ΕΡΑΤΩ – ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ –Λ/ΣΙΑ
4. ΚΙΤΗΡΗΣ ΕΥΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
5. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λ/ΣΟΣ
6. ΚΟΥΛΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ- ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-Λ/ΚΑ
7. ΜΑΛΤΑΜΠΕ ΒΙΟΛΕΤΤΑ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ- Λ/ΣΙΑ
8. ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΟΣ
9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΛΛΗ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ- Λ/ΣΟΣ
10. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-Λ/ΣΟΣ
11. ΣΑΜΜΟΥΤΗ ΕΛΕΝΗ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
12. ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – Λ/ΣΙΑ
13. ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ-Λ/ΣΙΑ -Λ/ΣΙΑ
14. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΗΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
15. ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΛΑ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
16. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΛΒΙΡΑ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – Λ/ΣΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

17. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ- Λ/ΣΟΣ
18. ΒΑΡΔΑΚΗ ΑΝΝΑ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
19. ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΟΣ
20. ΣΤΑΥΡΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Λ/ΣΟΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

21. ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ -Λ/ΣΟΣ
22. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΩ – Λ/ΚΑ
23. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΑ – Λ/ΚΑ
24. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – Λ/ΣΟΣ
25. ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ Λ/ΣΟΣ
26. ΛΑΝΙΤΗ ΠΑΝΙΑ- Λ/ΣΙΑ
27. ΛΟΙΖΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ- Λ/ΣΟΣ
28. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ- Λ/ΣΟΣ
29. ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ – Λ/ΣΙΑ
30. ΠΑΝΑΓΗ ΑΝΤΡΗ –Λ/ΣΙΑ
31. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ – Λ/ΣΟΣ
32. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- Λ/ΣΟΣ
33. ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ- Λ/ΣΙΑ
34. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Λ/ΣΙΑ
35. ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Λ/ΣΙΑ
36. ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΕΛΙΝΑ – Λ/ΣΙΑ

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ – ΒΙΟΛΟΓΟΙ

37. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΗΣ – Λ/ΣΙΑ
38. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ -Λ/ΣΟΣ
39. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – Λ/ΣΟΣ
40. ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ – Λ/ΣΙΑ
41. ΚΡΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ – Λ/ΣΙΑ
42. ΛΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗ – Λ/ΚΑ
43. ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – Λ/ΚΑ
44. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λ/ΣΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
45. ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ – Λ/ΣΟΣ
46. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ – Λ/ΣΙΑ
47. ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – Λ/ΣΟΣ
48. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΒΒΑΣ – ΑΜ/ΣΤΟΣ
49. ΚΙΤΗΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – Λ/ΣΙΑ
50. ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΓΙΑΣΚΟΥΡΗ ΑΘΗΝΟΥΛΑ – Λ/ΣΟΣ
51. ΠΕΤΡΟΥ ΕΛΠΙΔΑ – Λ/ΣΟΣ
52. ΣΥΓΧΑΡΙΩΤΟΥ ΚΟΥΛΛΑ – Λ/ΣΟΣ
53. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΑΜ/ΣΤΟΣ
54. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ – Λ/ΣΟΣ
55. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ – Λ/ΣΙΑ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

56. ΙΑΚΩΒΟΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ
57. ΙΟΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- Λ/ΣΙΑ
58. ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ –Λ/ΣΙΑ
59. ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΑΝΤΡΗ- Λ/ΣΙΑ
60. ΙΣΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Λ/ΣΙΑ
61. ΚΑΝΑΒΑΤΗ ΡΙΑΡ ΑΝΝΑ – Λ/ΣΟΣ
62. ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗ ΦΑΝΗ – Λ/ΣΟΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

63. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ – Λ/ΣΙΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων