27/11/2021 27/11/2021 Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρουσιάζει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου το δίτομο έργο του κ. Νέαρχου Νεάρχου “Μακάριος, δραματική πορεία”. Η παρουσίαση του πιο πάνω έργου -έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου- θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30’ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνονται χαιρετισμός...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 19:55

ΚΥΠΡΟΣ: Παρουσίαση του Βιβλίου «Μακάριος, Δραματική πορεία»

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Παρουσίαση του Βιβλίου «Μακάριος, Δραματική πορεία»

Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρουσιάζει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου το δίτομο έργο του κ. Νέαρχου Νεάρχου “Μακάριος, δραματική πορεία”. Η παρουσίαση του πιο πάνω έργου -έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου- θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30’ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνονται χαιρετισμός από την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’ και εισαγωγική ομιλία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο. Την παρουσίαση του έργου ανέλαβε ο Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.) κ. Χρίστος Ιακώβου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αντιφώνηση από τον συγγραφέα κ. Νέαρχο Νεάρχου.

Η είσοδος θα επιτραπεί με την επίδειξη Safe Pass και τη χρήση προστατευτικής μάσκας, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων