05/10/2021 05/10/2021 Στην άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο κατεχόμενο κυπριακό χωριό Πηγή και συγκεκριμένα σε νεκροταφείο που άνηκε στους Ελληνοκύπριους αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Γενί Μπακίς» με τίτλο:  «Δεν υπάρχει σεβασμός ούτε και στο θάνατο». Η εφημερίδα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αναφέρει ότι το νεκροταφείο αφέθηκε στη μοίρα του μετά το 1974, ασυντήρητο...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 15:28

Κύπρος: Σε άσχημη κατάσταση κοιμητήριο στα κατεχόμενα

Διαδώστε:
Κύπρος: Σε άσχημη κατάσταση κοιμητήριο στα κατεχόμενα

Στην άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο κατεχόμενο κυπριακό χωριό Πηγή και συγκεκριμένα σε νεκροταφείο που άνηκε στους Ελληνοκύπριους αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Γενί Μπακίς» με τίτλο:  «Δεν υπάρχει σεβασμός ούτε και στο θάνατο».

Η εφημερίδα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αναφέρει ότι το νεκροταφείο αφέθηκε στη μοίρα του μετά το 1974, ασυντήρητο και εγκαταλελειμμένο, συμπληρώνοντας ότι σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και άλλα νεκροταφεία σε διάφορα άλλα χωριά.

Αναφέροντας ότι δεν έχει σημασία αν τα νεκροταφεία αυτά ανήκαν σε Ελληνοκύπριους, η εφημερίδα σημειώνει ότι αποτελεί ασέβεια η έλλειψη φροντίδας και συντήρησης των χώρων αυτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων