01/02/2019 01/02/2019 Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοτικής, Ειδικής, Προδημοτικής – μόνιμους/συμβασιούχους/αντικαταστάτες/αδιόριστους εγγεγραμμένους στους καταλόγους της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας) για την παροχή υπηρεσιών ενός/μίας (1) εκπαιδευτικού στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η οποία αφορά εκτέλεση διδακτικών καθηκόντων στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:58

Κύπρος: Θέση στα Ελληνορθόδοξα σχολεία Τελ Αβιβ

Διαδώστε:
Κύπρος: Θέση στα Ελληνορθόδοξα σχολεία Τελ Αβιβ

Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοτικής, Ειδικής, Προδημοτικής – μόνιμους/συμβασιούχους/αντικαταστάτες/αδιόριστους εγγεγραμμένους στους καταλόγους της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας) για την παροχή υπηρεσιών ενός/μίας (1) εκπαιδευτικού στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η οποία αφορά εκτέλεση διδακτικών καθηκόντων στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και παροχή κατ’ οίκον εκπαίδευσης σε μαθητή στο Τελ Αβίβ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης μέσω τηλεομοιότυπου (22428277), μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2019.

Η παροχή υπηρεσιών θα γίνει με άμεση ισχύ έως και τις 31 Αυγούστου 2019, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο (1+1) χρόνια. Τα κριτήρια επιλογής παρουσιάζονται στο συνημμένο έγγραφο.

Ο/Η εκπαιδευτικός που θα επιλεγεί, θα κληθεί να υπογράψει σχετικό συμβόλαιο και πριν από αυτό θα τύχει πλήρους και λεπτομερούς ενημέρωσης για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του Πατριαρχείου, των αναγκών και δεδομένων του μαθητή, καθώς και ανάλυση των οικονομικών όρων του συμβολαίου.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.: 22800697.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων