06/05/2021 06/05/2021 Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, τον προσωρινώς ως Μητροπολιτικό για την Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας, στην Κοκκινοτριμιθιά ιερούργησε από το Σάββατο του Λαζάρου έως και την Κυριακή του Πάσχα ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος.  Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε στο ευσεβές του Ποίμνιο το φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις καρδιές, τον νου και την ψυχή. «Η Ανάσταση...
06 Μαΐου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 15:12

Κυρήνειας Χρυσόστομος: «Το φως της Αναστάσεως να φωτίζει καρδιά, νου και ψυχή»

Διαδώστε:
Κυρήνειας Χρυσόστομος: «Το φως της Αναστάσεως να φωτίζει καρδιά, νου και ψυχή»

Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, τον προσωρινώς ως Μητροπολιτικό για την Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας, στην Κοκκινοτριμιθιά ιερούργησε από το Σάββατο του Λαζάρου έως και την Κυριακή του Πάσχα ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος. 

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε στο ευσεβές του Ποίμνιο το φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις καρδιές, τον νου και την ψυχή. «Η Ανάσταση του Κυρίου μας να μας δίνει υπομονή, αγάπη, ειρήνη και να μας ενώνει με ολόκληρη την ανθρωπότητα για την οποία ο Χριστός έδωσε το πανάγιο αίμα του πάνω στον Σταυρό ούτως ώστε να μπορέσουμε να αναστηθούμε μέσα στο ανέσπερο φως της Αναστάσεως.

Η σκέψη μας είναι με όσους δοκιμάζονται και ιδιαίτερα με τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες, τους εγκλωβισμένους, τους μετανάστες και όσους με οποιοδήποτε τρόπο έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα ή βρίσκονται μακρυά από αυτά. Ο Αναστάς Κύριός μας ας τους απαλύνει τον πόνο, την θλίψη, την στεναχώρια και ας τους δώσει την ανακούφιση και την άνεση».

Την Κυριακή του Πάσχα, ο Πανιερώτατος τέλεσε τον Εσπερινό της Αγάπης στον ίδιο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και έδωσε τις Αναστάσιμες Πατρικές του ευχές και την Αρχιερατική του ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων