02/08/2023 02/08/2023 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, τρέχοντα θέματα, η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και η επικαιροποίηση του προγράμματος πολιτικής προστασίας «ΑΙΓΙΣ», βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτηση κατά τη διάρκεια της...
02 Αυγούστου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 15:18

ΚΥΣΕΑ: Προσφυγικό-μεταναστευτικό και πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» στο επίκεντρο της συνεδρίασης

Διαδώστε:
ΚΥΣΕΑ: Προσφυγικό-μεταναστευτικό και πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» στο επίκεντρο της συνεδρίασης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, τρέχοντα θέματα, η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και η επικαιροποίηση του προγράμματος πολιτικής προστασίας «ΑΙΓΙΣ», βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Στο ΚΥΣΕΑ ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ενημέρωσε για την πορεία των ελληνοτουρκικών ενώ ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας για την υλοποίηση του σχεδίου ΑΙΓΙΣ, χωρίς να γίνει εκτενέστερη συζήτηση για τα επιχειρησιακά σχέδια πυρασφάλειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων