15/08/2020 15/08/2020 Με λαμπρότητα εορτάστηκε το “Πάσχα του καλοκαιριού” στην Κύθνο και συγκεκριμένα στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Προστάτιδος του νησιού Παναγίας Κανάλας. Των ιερών ακολουθιών χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο συνεπικουρούμενος από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου. Παρών ο Δήμαρχος Κύθνου κύριος Σταμάτης Γαρδέρης με τους Αντιδημάρχους...
15 Αυγούστου, 2020 - 18:04
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 17:51

ΚΥΘΝΟΣ: Χαρά Θεού στην Παναγία την Κανάλα

Διαδώστε:
ΚΥΘΝΟΣ: Χαρά Θεού στην Παναγία την Κανάλα

Με λαμπρότητα εορτάστηκε το “Πάσχα του καλοκαιριού” στην Κύθνο και συγκεκριμένα στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Προστάτιδος του νησιού Παναγίας Κανάλας. Των ιερών ακολουθιών χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο συνεπικουρούμενος από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου. Παρών ο Δήμαρχος Κύθνου κύριος Σταμάτης Γαρδέρης με τους Αντιδημάρχους κύριους Κοκιασμένο Αντώνη και Φιλιππαίο Κώστα, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γκίκας Γιάννης και ο Αντιδήμαρχος Μάνδρος Ηλίας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων