20/01/2024 20/01/2024 Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην Εκκλησία διαχρονικά, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ΕΡΤ αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Θα ακούσουμε τις απόψεις της Εκκλησίας, αλλά στο τέλος της ημέρας θα είμαστε συνεπείς στους πολίτες που μας ψήφισαν, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας, όπως υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης. «Αλίμονο αν ένα θέμα που ρυθμίζει...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 10:08

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για ομόφυλα ζευγάρια: Διαχρονικός ο σεβασμός στην Εκκλησία – Θα ακούσουμε τις απόψεις της

Διαδώστε:
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για ομόφυλα ζευγάρια: Διαχρονικός ο σεβασμός στην Εκκλησία – Θα ακούσουμε τις απόψεις της

Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην Εκκλησία διαχρονικά, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ΕΡΤ αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Θα ακούσουμε τις απόψεις της Εκκλησίας, αλλά στο τέλος της ημέρας θα είμαστε συνεπείς στους πολίτες που μας ψήφισαν, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας, όπως υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

«Αλίμονο αν ένα θέμα που ρυθμίζει δικαιώματα των παιδιών διχάζει», επεσήμανε.

Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στον Skai 100,3 σχολίασε τα όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.Όπως τόνισε, “στη χώρα μας τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η άποψη του ελληνικού λαού εκφράζεται στις εθνικές εκλογές που τα κόμματα κατεβαίνουν με τα προγράμματά τους και είτε εγκρίνονται είτε απορρίπτονται”.

(Διαβάστε αναλυτικά: Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για δήλωση Αρχιεπισκόπου: Στην Ελλάδα τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με Δημοψηφίσματα)

 

Πηγή: ertnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων