21/02/2019 21/02/2019 Εκδήλωση με θέμα: «Αναγεννημένη Παιδεία – Αναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» της Ν.Δ, παρουσία του γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. Στη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση ο γραμματέας της Ν.Δ, με αφορμή την Ανώτατη Εκκλησιαστική...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2019 - 21:06

Λ. Αυγενάκης: “Το άρθρο 3 δεν χρειάζεται αναθεώρηση”

Διαδώστε:
Λ. Αυγενάκης: “Το άρθρο 3 δεν χρειάζεται αναθεώρηση”

Εκδήλωση με θέμα: «Αναγεννημένη Παιδεία – Αναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» της Ν.Δ, παρουσία του γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. Στη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση ο γραμματέας της Ν.Δ, με αφορμή την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης που επισήμανε ότι λειτουργεί με δυσκολίες λόγω της υποστελέχωσης και θα πρέπει να ενισχυθεί με το απαραίτητο προσωπικό, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των σχέσεων Εκκλησίας-Κράτους. «Είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι. Το άρθρο 3 δεν χρειάζεται αναθεώρηση. Η θρησκευτική ουδετερότητα κατοχυρώνεται με απόλυτο και σαφή τρόπο στο άρθρο 13 του Συντάγματος» είπε ο κ. Αυγενάκης χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων