26/05/2023 26/05/2023 Συνελήφθη, στις 22 Μαΐου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί μαζί με ακόμη τρεις ανήλικους συνεργούς του οι οποίοι έβαλαν στο στόχαστρο ναό και οικία. Ειδικότερα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης, διέπραξαν δύο περιπτώσεις κλοπών, σε οικία και Ιερό Ναό, όπου αφαίρεσαν...
26 Μαΐου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2023 - 17:03

Λακωνία: Σπείρα ανηλίκων λήστεψε ναό  

Διαδώστε:
Λακωνία: Σπείρα ανηλίκων λήστεψε ναό  

Συνελήφθη, στις 22 Μαΐου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί μαζί με ακόμη τρεις ανήλικους συνεργούς του οι οποίοι έβαλαν στο στόχαστρο ναό και οικία.

Ειδικότερα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης, διέπραξαν δύο περιπτώσεις κλοπών, σε οικία και Ιερό Ναό, όπου αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, καθώς και δύο περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων