05/09/2020 05/09/2020 Εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε διαπραχθεί πρόσφατα από Ιερό Ναό περιοχής της Λαμίας και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα – Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος (2) ημεδαπών Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάστηκε κλοπή, η οποία είχε διαπραχθεί πρόσφατα από Ιερό Ναό περιοχής της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2)...
05 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2020 - 14:54

ΛΑΜΙΑ: Συνέλαβαν αυτούς που έκλεψαν την εικόνα της Παναγίας

Διαδώστε:
ΛΑΜΙΑ: Συνέλαβαν αυτούς που έκλεψαν την εικόνα της Παναγίας

Εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε διαπραχθεί πρόσφατα από Ιερό Ναό περιοχής της Λαμίας και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα – Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος (2) ημεδαπών

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάστηκε κλοπή, η οποία είχε διαπραχθεί πρόσφατα από Ιερό Ναό περιοχής της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ημεδαπών (εκ των οποίων ο ένας ανήλικος) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μία ξύλινη εικόνα της Παναγίας και μία χρυσή αλυσίδα, τα οποία οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει από το τέμπλο του Ιερού Ναού, απογευματινές ώρες της 24-08-2020, με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα θα αποδοθούν στον επίτροπο του Ιερού Ναού.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ: Ρομά έκλεψαν Εικόνα της Παναγίας στη Λαμία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων